Adéu, cafè… Com va, Bearn?

cropped-lloren-villalonga_2c49aec8334a5e9fde01c34e1089d3ad-checker1.jpg

Ha arribat l’hora de canviar de tornes. S’obre el tercer trimestre i ens plau saber que ens enfrontarem a aquest Gattopardo nostrat que és el personatge de l’obra que ens pertoca estudiar i gaudir: Bearn o la sala de les nines.

Us hem ampliat les referències d’ampliació a la pestanya corresponent del blog, però, sobretot, sobretot, obrim el temps de la lectura, el temps de deixar que aquesta nissaga familiar que protagonitza un decadentisme de classe social i de societat ens ompli les pupil·les i els esperits.

En tornar de Setmana Santa, us lliurarem el Qüestionari de comprensió lectora perquè ens mostreu el vostre grau de comprensibilitat. Però, mentre, ja podeu piular amb el hastag #bearnenxarxa i anar comunicant les vostres impressions, els vostres consells, les sensacions i les emocions que us provoca l’anar i tornar dels personatges que Villalonga va parir… no feu spoilers, si us plau!! Però busqueu que la vostra experiència arribi a aquesta comunitat en xarxa per tal que us puguem dir com n’estem d’acord amb el que dieu o com el nostre punt de vista és de diferent al vostre.

Comencem per veure aquesta presentació/crítica:

http://www.ccma.cat/video/embed/2868070

Deixa un comentari